Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010
Här har jag, om möjligt, varit ännu sämre på att uppdatera än på den vanliga bloggen.
Men nu är man tillbaks i vardagen igen och att testa nya recept kommer förhoppningsvis bli ett vanligt inslag i matlagningen.
Häromdagen gjorde vi laxbiffar, perfekt att ha i frysen och bara ta upp och servera med potatismos eller kokt potatis och en kall sås. Nu på sommaren brukar vi äta med färskpotatis och dillcreme - supergott!
Laxbiffar ca 10 st
6 portionsbitar lax
1/2 -1 gul lök
1 ägg
2-4 msk potatismospulver
salt & peppar
Mixa lax & lök i matberedare tills det blir en färs. Blanda ner övriga ingredienser och gägga runt med händerna tills allt har blandats.
Gör vanliga biffar och stek några minuter på varje sida i stekpannan.
Enkel och vegetariskt när det är som bäst! En rätt som vi blev bjudna på hos grannarna för allra första gången men som vi sedan dess har lagat själva. Perfekt oxå eftersom man serverar pasta till - då kan det ju liksom inte bli fel för barnen! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|