Direktlänk till inlägg 7 maj 2014
Koka frukter och bär och mixa ihop. Enklare kan det nästan inte bli. För några veckor sen gjorde jag tre sorters fruktpuréer till vår miniman genom att använda äppel och päron som bas och sen bara smaksätta på olika vis.
Skalade, kärnade ur och kokade lite fler päron än äpplen och hade sen dessa som bas för tre olika smaksättningar:
Enkel och vegetariskt när det är som bäst! En rätt som vi blev bjudna på hos grannarna för allra första gången men som vi sedan dess har lagat själva. Perfekt oxå eftersom man serverar pasta till - då kan det ju liksom inte bli fel för barnen! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|