Direktlänk till inlägg 14 september 2012
Idag stod stekt torsk med kokt potatis på menyn. Gott men inte nåt vi äter särskilt ofta... så vad vi skulle ha till var den stora frågan. Jag gillar remouladsås (men mannen är inte särskilt förtjust) så det fick det bli. Har aldrig gjort det tidigare men efter lite googlande hittade jag på min egen variant som kändes rätt "nyttig".
Remouladsås 2 p
1 klick majonnäs (svep med en vanlig matsked)
3 klickar turkisk yoghurt
1 hackad cornichon eller några skivor inlagd gurka
1 dutt curry
1-2 stänk med citronsaft (från flaska tog jag)
1/2 dutt cayennepeppar
1/2 - 1 tsk skånsk senap
1 nypa hackad dill
Kommentar: supergott och enkel att göra, den här kommer definitivt att konkurrera med dillkrämen vi brukar göra till lax.
Enkel och vegetariskt när det är som bäst! En rätt som vi blev bjudna på hos grannarna för allra första gången men som vi sedan dess har lagat själva. Perfekt oxå eftersom man serverar pasta till - då kan det ju liksom inte bli fel för barnen! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|